Hanya Yang Istimewa Buat Yang Teristimewa

" Seperti orang lain, segalanya bermula dari minat dan hobi. Suka melihat gubahan-gubahan dan jambangan-jambangan bunga yang cantik terutamanya di kedai-kedai bunga dan buku-buku. Tak kiralah bunga tiruan atau bunga-bunga segar. Saya boleh menghabiskan berjam-jam merenung bunga-bunga sambil mengkagumi kebesaran Allah Maha Pencipta. Pada saya itu terapi yang baik untuk kita bermuhasabah diri. Jiwa akan lebih tenang dan minda menjadi lebih sihat. Tak percaya cubalah!!.."

kak Nin - Gubahan Hantaran " Hanya Yang Istimewa Buat Yang Teristimewa "

Khamis, 20 Oktober 2011

Gubahan Hantaran ' MERAH PUTIH ' ( Izham - Rantau Panjang )

Gabungan tema warna MERAH & PUTIH telah menjadi pilihan encik Izham untuk menghiasi hantaran perkahwinannya. Kak nin diminta menyediakan satu pahar bunga telur untuk dibawa semasa berarak mengiringi pengantin ,gubahan duit maskahwin 3+1 untuk dibawa semasa majlis akad nikah dan 9 dulang hantaran yang lainnya. Harap-harap encik Izham puas hati ye..ANTARA BARANG YANG DIGUBAH :
1) Sirih + duit maskahwin + tempat meletak cincin.
2) Senaskah Al-Quran + rehal.
3) Sepasang kasut dan beg tangan
4) Telefon bimbit dan i-pod.
5) Perfume
6) Coklat
7) Kain pasang
8) Jam tanganInilah bunga telurnye. Semuanya ada 25 pcs dan kak Nin   telah gubah khas di pasu dan bukan di pahar bunga telur yang biasa tu.

Bukan hanya sirih junjung je tau.  Gubahan ni kaknin telah sediakan khas untuk dibawa semasa majlis akad nikah. Kaknin telah gabungkan gubahan duit maskahwin dan tempat meletak cincin sekali dengan gubahan sirih junjung dalam satu bakul. (3+1) o.k tak ?
Teman sejati
Pasti selesa
Biar hitam tapi manis
Mesti sedapkan
Jangan lupa call ye.
Masa itu emas. Jangan lupa. Ops.. jamnye tak de
Kalau panas jangan lupa bawa topi dan kipas sambil berjalan ditaman bunga
Emm... wangi

Semoga murah rezeki amin..

Tiada ulasan: