Hanya Yang Istimewa Buat Yang Teristimewa

" Seperti orang lain, segalanya bermula dari minat dan hobi. Suka melihat gubahan-gubahan dan jambangan-jambangan bunga yang cantik terutamanya di kedai-kedai bunga dan buku-buku. Tak kiralah bunga tiruan atau bunga-bunga segar. Saya boleh menghabiskan berjam-jam merenung bunga-bunga sambil mengkagumi kebesaran Allah Maha Pencipta. Pada saya itu terapi yang baik untuk kita bermuhasabah diri. Jiwa akan lebih tenang dan minda menjadi lebih sihat. Tak percaya cubalah!!.."

kak Nin - Gubahan Hantaran " Hanya Yang Istimewa Buat Yang Teristimewa "

Tempahan Khas Sirih JunjungWalaupun hanya sebagai adat dan bukannya menjadi satu kemestian ..rasanya kalau tanpa adanya gubahan sirih junjung bagai ada yang tak kena. Sirih junjung bagaikan pembuka kata bicara yang menzahirkan majlis pertunangan atau pernikahan. Tak hairanlah kalau orang menjadikan sirih junjung sebagai kepala adat untuk mengiringi gubahan barang-barang hantaran yang lain. Sirih junjung pasti akan menjadi tumpuan sanak saudara juga sahabat handai dan menjadi penyeri dalam majlis yang dilangsungkan.

KakNin juga sedia menerima tempahan khas untuk membuat sirih junjung tak kiralah untuk majlis merisik, bertunang atau hantaran perkahwinan. Semoga majlis anda tambah berseri dan bermakna dengan gubahan sirih junjung yang telah Kaknin hasilkan.

 Tempahan sirih junjung dari UMMI (Jalan Khamis, Meru Klang)

 Tempahan sirih junjung dari SYARIFAH (Setia Alam)

 Tempahan sirih junjung dari AZRIN (Aman Perdana,Klang)

 Tempahan sirih junjung dari NURWAHIDA (seksyen 15, Shah Alam)

Tempahan sirih junjung dari Puan HANI (Meru, Klang)

 
Tempahan sirih junjung dari En. HASRUL (Bandar Klang)


Tempahan sirih junjung dari Pn. AINI (Teluk Pulai, Klang)


 
Tempahan sirih junjung dari Cik SYARIFAH(Jalan Kasban, Meru)
 
Tiada ulasan: