Hanya Yang Istimewa Buat Yang Teristimewa

" Seperti orang lain, segalanya bermula dari minat dan hobi. Suka melihat gubahan-gubahan dan jambangan-jambangan bunga yang cantik terutamanya di kedai-kedai bunga dan buku-buku. Tak kiralah bunga tiruan atau bunga-bunga segar. Saya boleh menghabiskan berjam-jam merenung bunga-bunga sambil mengkagumi kebesaran Allah Maha Pencipta. Pada saya itu terapi yang baik untuk kita bermuhasabah diri. Jiwa akan lebih tenang dan minda menjadi lebih sihat. Tak percaya cubalah!!.."

kak Nin - Gubahan Hantaran " Hanya Yang Istimewa Buat Yang Teristimewa "

Isnin, 19 September 2016

Assalamualikum w.b.t ....2016 & 2017

Waah! dah lama Kak Nin tak update blog ni...Alhamdulillah sentiasa sibuk sangat dengan order-order datang dari pelbagai pelanggan serata Malaysia. Maaf juga kepada yang sudi mengunjungi blog Sentuhan Nin's & ribuan terima kasih juga yang menyokong Kak Nin's semenjak tahun 2010 sehingga sekarang tahun 2016 ni. In Shaa Allah tahun depan 2017 Kak Nin' akan cuba update blog ni dengan sebaik mungkin.

Kepada yang nak bertanya atau membuat tempahan dengan Kak Nin's boleh lah Whatsapp atau menghubungi kak Nin's terus pada talian no. 019-4551975 / 011-32279715.In shaa Allah Kak Nin cuba menjawab.

Tiada ulasan: