Hanya Yang Istimewa Buat Yang Teristimewa

" Seperti orang lain, segalanya bermula dari minat dan hobi. Suka melihat gubahan-gubahan dan jambangan-jambangan bunga yang cantik terutamanya di kedai-kedai bunga dan buku-buku. Tak kiralah bunga tiruan atau bunga-bunga segar. Saya boleh menghabiskan berjam-jam merenung bunga-bunga sambil mengkagumi kebesaran Allah Maha Pencipta. Pada saya itu terapi yang baik untuk kita bermuhasabah diri. Jiwa akan lebih tenang dan minda menjadi lebih sihat. Tak percaya cubalah!!.."

kak Nin - Gubahan Hantaran " Hanya Yang Istimewa Buat Yang Teristimewa "

Ahad, 14 Oktober 2012

KOLEKSI ' Esklusif Bunga Dulang ' dari Sentuhan Nin's

        Khas buat anda yang berada di luar lembah klang dan anda yang berhasrat untuk cuba-cuba mebuat gubahan  hantaran sendiri, kak nin ada menyediakan beberapa koleksi bunga dulang yang menarik dan amat istimewa.
       Hanya dengan menggunakan sedikit sentuhan kreativiti anda pada barang-barang hantaran yang anda miliki dan kemudiakan hiaskan sahaja dengan bunga dulang dari koleksi sentuhan nin,sudah pasti dapat menghasilkan sesuatu yang amat istimewa buat sidia tersayang.


Tak percaya cubalah, Insyaallah anda yang keras tangan pun boleh membuatnya sendiri. Anda pasti tidak akan kecewa malah akan tersenyum bangga dengan hasil gubahan hantaran anda.
Hanya dengan 3 langkah mudah  insyaallah SENTUHAN NIN'S dapat membantu merealisasikan impian anda menyediakan sendiri gubahan-gubahan hantaran buat si dia yang istimewa.
1)Tentukan warna tema yang anda impikan dan tetapkan berapa dulang yang mahu anda hadiahkan buat sidia. Tetapkan sekali berapa jumlah dulang yang perlu anda hias dengan bunga dulang. (p/s – biasanya sirih junjung menggunakan fresh flower)
2)Buat sahaja tempahan dari mana-mana koleksi bunga dulang dari sentuhan nin. Sebarang tempahan mestilah dibuat 2 bulan awal dari majlis anda. Insyaallah semua koleksi bunga dulang yang ada boleh ditempah mengikut tema warna pilihan anda.
3)Hiaskan sahaja dulang-dulang, bakul-bakul, kotak-kotak atau apa sahaja barang-barang hantaran anda dengan koleksi bunga dulang pilihan anda.Insyaallah anda pasti akan berpuas hati dan gembira dengan hasilnya.  SELAMAT MENCUBA.

ARABICA GOLD – gabungan rona warna emas dan merah. Amat manis bagi mengiringi majlis pernikahan yang bertemakan Arabic.
Kod no. : BDAG-11
Harga 1 unit : RM 25
KRISTAL ELEGAN – Gabungan bunga-bunga dari manik-manik Kristal dan bunga dip.
Kod no. : BDKE-22
Harga 1 unit : RM 35GIM EMAS – Istimewa bagi yang mahukan kilauan warna emas sebagai tema gubahan hantaran.

Kod no. : BDGE-33
Harga 1 unit : RM 45
   DIP PINK PUTIH – Gabungan bunga dip pink dan manik-manik mutiara putih kelihatan manis dipandang.

Kod no. : BDPP-4A
Harga 1 unit : RM38
DIP PURPLE PUTIH – Istimewa buat anda yang memilih tema purple putih.

Kod no. : BDUP-4P
Harga 1 unit : RM30DIP PURPLE SILVER –Gabungan bunga dip ungu lutsinar dan manik-manik Kristal yang pasti menambat hati anda.

Kod no. : BDPS-4S
Harga 1 unit : RM 35DIP HITAM SILVER : Kombinasi bunga dip hitam dan silver pasti mampu menampilkan gubahan hantaran anda kelihatan lebih esklusif.

Kod no. : BDHS-5LC
Harga 1 unit : RM 45

BUNGA STOKIN BIRU : Kombinasi biru lembut dan warna coklat pasti memberi kelainan pada gubahan hantaran anda.

Kod no. : BDBT-6S
Harga 1 unit : RM 23" TAWARAN ISTIMEWA UNTUK ANDA "

“  Untuk setiap tempahan/belian melebihi 6 unit bunga dulang atau 50 batang ke atas bunga telur (pahar) anda akan diberi potongan 10% diskaun .”

UNTUK TEMPAHAN

Jangan malu-malu hubungi kak nin atau email kan saja.


No. Tel : 019-4551975


Email : mashanira@yahoo.com


Untuk tempahan melalui email sila isikan maklumat berikut ketika membuat pertanyaan/pembelian/tempahan :


1. Nama
2. Alamat
3. Kod No.
4. Warna tema pilihan
5. Kuantiti


Tempahan boleh dibuat 2 bulan lebih awal dari tarikh majlis.


Bayaran perlu dibuat selepas SEHARI membuat pengesahan tempahan.


Bayaran penuh ( full payment ) boleh dibuat selepas pengesahan atau 50% selepas pengesahan tempahan dan bakinya sebelum penghantaran dibuat.


Wang bayaran @ deposit TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN setelah pengesahan tempahan dibuat.


PENGHANTARAN PERCUMA untuk anda yang berada di sekitar 10-15 km dari Pekan Meru, Klang. (Hanya untuk penghantaran belian 5 unit dan keatas bunga dulang atau 50 batang ke atas bunga telur(pahar) ).


Untuk jarak penghantaran melebihi 10-15km dari Pekan Meru, Klang bayaran penghantaran tambang RM1 akan dikenakan untuk setiap 1km.


Untuk penghantaran melalui pos caj bayaran bergantung pada terma dan syarat dari POS MALAYSIA BERHAD.


Tiada ulasan: